ViaBill er Danmarks største udbyder af finansieringsløsninger til webshops. ViaBill bruges i dag hos mere end 4.000 danske webshops. Det er dog et tal, der er under hastig vækst, eftersom flere aktører får øjnene op for den potentielle gevinst, der ligger i at kunne tilbyde afbetaling til deres kunder.

Set ud fra et forbrugermæssigt synspunkt er det en kærkommen vækst. Væksten muliggør, at du i dag kan købe stort set alt mellem himmel og jord på afbetaling. Ønsker du at skabe et overblik over hvilke webshops, der samarbejder med ViaBill, så kan du finde mere info her.

– Bruges hovedsageligt til dyre forbrugskøb

Afbetaling er næppe en god løsning på mindre køb. Det er de fleste forbrugere også bevidste om. Derfor er ViaBill en service, der hovedsageligt benyttes til dyre forbrugskøb. Et nyt TV, nye møbler til stuen eller den PC, du længe har drømt om, er alt sammen produkter, der kan svare sig at afbetale.
Det gør købet mere overkommeligt, at du får mulighed for at betale ordrebeløbet i små bider. Det kan hjælpe med at finde plads til denne type køb – selv i en presset økonomi. Derfor er der mange forbrugere, der er begyndt at benytte denne løsning, hvis de skal foretage et stort forbrugskøb.

– Organisk vækst tager ViaBill til nye højder

Den vækst, de oplever hos ViaBill er meget organisk. De har eksisteret siden 2009 og har arbejdet hårdt for at skabe en platform, der er nem for såvel samarbejdspartnere som forbrugere. Udbud og efterspørgsel er gået hånd i hånd siden lanceringen, hvor de stille og roligt har løftet forretningen til et nyt niveau.
I dag samarbejder ViaBill med mere end 4.000 danske webshops. Det er et tal, der blot forventer at stige over de kommende år. De danske forbrugere er begyndt at se positivt på afbetalingsløsninger. Derfor er væksten hos ViaBill heller ikke svær at spore.
På baggrund af større efterspørgsel fra forbrugerne, har flere danske webshops valgt at integrere ViaBill i deres checkout-flow. Det forøger udbuddet, som skaber en større kendskabsgrad til konceptet. På denne måde skabes der stor vækst i ViaBills forretning.