Mit stjernetegn
Da jeg så på stjerner forleden sagde jeg til min datter ”Tag et kig op på stjernehimlen og led efter mit stjernetegn”. Det er nemlig ikke nemt at kigge op og finde konstellationerne. De enkleste er ikke dem man forbinder med horoskoper – hverken dagens horoskop eller et årshoroskop. Det er mønstre og figurer der tilsammen giver Løven eller skorpionen, Skytten eller vandmanden. Der er 12 stjernetegn – lidt som der er måneder. Men de kører ikke månedsvis men forskudt. Og så er det en sjov detalje at stjernetegn i virkeligheden handler om planeter. Det giver mening, da de er så meget tættere på.
Horoskoper
Der findes et utal af horoskoper. I aviser og ugeblade finder du dagens horoskop og ugebladene har ALTID et ugens horoskop. Der er for enhver smag. Parhoroskoper, kvinde horoskoper, mande horoskoper og sex horoskoper. De sidste er nok de sjoveste – hvis man er på jagt efter lidt lir. Så er det godt at vide lidt om sin nærmeste fremtid. Det er i al fald gammel videnskab der daterer sig længere tilbage end Nostradamus dage. Den berømte profet har helt sikkert også rodet med stjernetegn og horoskoper.
Mange stjernetegn
Der er meget at sige om troen på stjernetegn. Er en Vandmand altid udadvendt? Er Fisken altid omsorgsfuld og lidt drømmende? Er vædderen den logisktænkende? Man kan godt stille den slags spørgsmål. For nysgerrighed og at tage kritisk stilling er fundamentet for udvikling. Man kan også spørge om Tyren er stædig og Tvillingen er skarp på det kommunikative, er Krebsen intuitiv og er Løven altid den styrke – fysisk som psykisk? Det finder man kun ud af ved netop at undersøge tingene. Og med dagens stjernetegn på mit-stjernetegn.dk kan man mere end det. Der er også artikler om alt det øjet ikke ser og det man normalt kun sanser med sin 6. sans.
Flere end de 12 stjernetegn
Det kom frem at der godt kunne være mere end 12 stjernetegn. Men er det virkeligt tænkeligt. Er det ikke nok med Jomfruen der angiveligt elsker orden. Eller vægten der skulle være ualmindeligt målrettet. Den gådefulde Skorpion er der i al fald noget om. Og Skytten – uanset hvor jeg har mødt dem – har altid været mennesker der søgte en eller anden form for mening med livet – og døden. Det har været de store ting der optog dem. Så behøver vi flere stjernetegn end dem. Ja måske lidt. For Stenbukken er den sidste i flokken – og det virker godt nok til mig.
Tarotkort
Har man ikke lyst til at kigge op mod stjernerne og planeterne for svar – så er der kortenes verden – Tarot kortene. Det er der mange der kombinerer med horoskoper. For at komme hele vejen rundt om det mytiske. Et kig ind i sjælen – den menneskelige sjæl – er der mange der kender Tarotkort, som siger. Det mennesketyper og skæbner, som ”de Elskende”, ”Døden”, ”Den hængte mand” og mange andre.
Clairvoyance
Har man ikke lyst til at bruge sine almindelige sanser er clairvoyance nok den bedste mulighed. Der kommer men rundt med sin 6. sans. I hvert fald det meste af tiden. Men det er en videnskab for sig selv. En videnskab, der mere end Tarotkort og stjernetegn ikke altid kommer gennem en ydre rejse og indsigt i et emne. Nogle gange kommer indsigten snigende – som en dårlig fornemmelse – en lugt eller smag. Det kan være et ”syn” eller en kilden ned ad ryggen. Alt dette og meget meget mere kan du læse om på http://Mit-stjernetegn.dk