Rigtigt mange virksomheder har stadig ikke en fast base. Det kan skyldes, at man endnu ikke er blevet store nok til, at man kan erhverve sig kontorbygninger. Det findes der dog råd for. Et kontorfællesskab viser vejen. Full-service kontorfællesskaber, hvor virksomhederne og medarbejderne blot skal sørge for at koncentrere sig om arbejdet. Dette er en mulighed, som de fleste store byer i Danmark tilbyder. Er du derfor erhvervsdrivende i en større by i Danmark, og ønsker du at tage din virksomhed til det næste niveau, så anbefaler vi på det kraftigste, at du får kigget dig omkring efter et kontorhotel eller -fællesskab, som kan være med til at sætte skub i virksomheden. Et kontor behøver ikke at være dyrt Rigtigt mange virksomheder er bange for at kaste sig ud i leje af et kontor, da det synes dyrt. Det er dog ikke, nødvendigvis, en dyr investering, hvis blot man nøje overvejer, hvordan man ser på investeringen. Sagen er nemlig den, at man i stedet bør se det som værende en investering i virksomheden fremfor en direkte udgift. Der er slet ikke nogen tvivl om, at det rent regnskabsmæssigt er en udgift. Men du bør i stedet vende den om; hvis


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt