Rigtigt mange virksomheder har stadig ikke en fast base. Det kan skyldes, at man endnu ikke er blevet store nok til, at man kan erhverve sig kontorbygninger. Det findes der dog råd for. Et kontorfællesskab viser vejen. Full-service kontorfællesskaber, hvor virksomhederne og medarbejderne blot skal sørge for at koncentrere sig om arbejdet.

Dette er en mulighed, som de fleste store byer i Danmark tilbyder. Er du derfor erhvervsdrivende i en større by i Danmark, og ønsker du at tage din virksomhed til det næste niveau, så anbefaler vi på det kraftigste, at du får kigget dig omkring efter et kontorhotel eller -fællesskab, som kan være med til at sætte skub i virksomheden.

Et kontor behøver ikke at være dyrt

Rigtigt mange virksomheder er bange for at kaste sig ud i leje af et kontor, da det synes dyrt. Det er dog ikke, nødvendigvis, en dyr investering, hvis blot man nøje overvejer, hvordan man ser på investeringen. Sagen er nemlig den, at man i stedet bør se det som værende en investering i virksomheden fremfor en direkte udgift.

Der er slet ikke nogen tvivl om, at det rent regnskabsmæssigt er en udgift. Men du bør i stedet vende den om; hvis I rykker på et kontor, hvor meget mere vil I så nå at kunne få udrettet?

Det er her, hvor kontorfællesskaber bliver spændende, og derfor lyder den klare anbefaling herfra, at man straks overvejer at finde et kontorhotel i den nærmeste by!