Fra Skarø i det Sydfynske Øhav sælges der til både ind- og udland. Is fra Skarø er en serie økologisk is baseret på rene, danske kvalitetsråvarer. Som navnet siger, bliver isen til på Skarø – en lille ø med blot 27 beboere i det Sydfynske Øhav. Virksomheden tilbyder is til det danske og internationale marked inden for fire kategorier: Gourmet-is, protein-is, softice og yoghurt-is. Is fra Skarø adskiller sig fra andre is, idet den er baseret på birkesaft og sukkertang. Både birkesaft og sukkertang har nogle vidunderlige egenskaber, som gør dem særdeles velegnede at bruge i is. Virksomhedsnavn: Is fra Skarø – Biosynergy A/S Navne: Britta Tarp & Martin Jørgensen Roller: Ejere Etableringsår: 2005   Vores største iværksætterdrøm er, at man skal kunne smage naturen som aldrig før, når man spiser vores gourmet-is. Det vigtigste for os er at skabe et ærligt produkt med en ærlig smag. Vi har lavet vores Skarø Is, fordi vores liv passer til at være iværksættere. Vi elsker den frihed, det giver. Vi har mulighed for at arbejde hjemmefra, og vi kan arbejde sammen om at nå ét mål, hvor vi fordeler opgaverne imellem os. Vi er iværksættere, fordi det er vigtigt at bruge sit


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt