Synes du også at det kan være lidt af en jungle, at holde styr på din bogføring som selvstændig? Så læs med her. For der er nemlig hjælp at hente med Billy Bogføringshjælp. Her får du nemlig oplyst både momssats og hvilken konto, du skal bogføre på, så bliver det næsten ikke lettere at klare bogføringen selv.

Opnå fradrag med korrekt bogføring
Det er vigtigt at have styr på din bogføring, hvis du skal have dit regnskab til at stemme. Samtidig kan der være penge at hente på de momsfradrag, du er berettiget til. Hold derfor styr på, hvilke udgifter du har betalt moms af. Når du bogfører beløbet skal det nemlig bogføres inklusiv moms, så du får penge tilbage ved næste momsindberetning.

Bogfør let og enkelt i Billy
Bruger du et online regnskabsprogram som Billy, så undgår du en masse manuelt tastearbejde. I Billy kan du blandt andet nemt oprette regninger og momsen registreres automatisk.

Når du skal bogføre, kan der opstå tvivl om momssats og bogføringskonto. I det tilfælde kan du heldigvis altid få hjælp med vores bogføringsguide Billy Bogføringshjælp. Med Billy Bogføringshjælp får du et udførligt opslagsværk, hvor du kan finde de rigtige momssatser og den rette konto i regnskabet. Du søger blot efter det du ønsker at bogføre. Det kunne eksempelvis være et restaurantbesøg med dine ansatte. Hermed søger du efter restaurant og vil dermed få oplyst hvad momssatsen er og hvilken konto du skal bogføre restaurantbesøg på.

Du finder Billy Bogføringshjælp på Billys hjemmeside her.

Husk at indberette moms til SKAT
Når regnskabet stemmer og bogføringen er foretaget korrekt, så mangler du blot at indberette momsen til SKAT. Du vil på nuværende tidspunkt have overblik over, om du skal have penge tilbage i fradrag eller betale til SKAT.
Husk at overholde fristerne for momsindberetning hos SKAT og få indberettet i rette tid. Indberetningen skal ske senest før kl. 16, på bankdagen inden fristen. Indberetter du for sent vil du blive pålagt en bøde.

Jeg håber du vil få gavn af Billy Bogføringshjælp, som du kan finde på Billys hjemmeside, hvis du kommer i tvivl om, hvordan du bogfører korrekt.