Jeg stod i den situation, at jeg netop havde fået mit absolut drømmejob. Det var meget tilfældigt og alting gik meget hurtigt, og derfor fik jeg ikke planlagt hele min boligsituation super godt.

Drømmejobbet lå i København, og jeg bor i Jylland. Det er derfor svært at komme rundt uden at have en bil. På dette tidspunkt var jeg lige blevet færdig med min kandidat på Copenhagen Business Academy, og jeg havde derfor levet som fattig studerende.

Jeg havde derfor ikke råd til at købe mig en bil på dette tidspunkt. Jeg besluttede derfor, at jeg ville låne pengene til en bil. Jeg ønskede ikke at gå i banken, da det er en meget langvarig process. Derfor gik jeg ind på fair-laan.dk, hvilket gav mig et realistisk overblik over hele lånemarkedet og de mange udbyder der tilbyder billån.

Her kunne jeg præcist se, hvad mine omkostninger ville blive, hvor lang tid jeg skulle tilbagebetale over og hvor mange penge jeg i sidste ende ville skylde.

Nu har jeg en bil og kan komme til og fra arbejde i København.

Jeg ville bare dele det med jer, da der sikkert er mange, der står i den samme situation som mig. 

Med venlig hilsen,

Kasper Fink Nielsen