Er det dig som står for at arrangere firmafesten i år? Så kommer herunder et par gode råd til hvad du skal huske at tænke over.

Start i god tid

Lige meget hvilket arrangement du skal planlægge, vil det altid være en god idé at starte i god tid, da det altid lige tager lidt længere tid end du lige havde regnet med. Så sæt dig ned en måned til to i forvejen og begynd at skriv et par ideer ned til hvad i kan lave til firmafesten.

Lav en sjov aktivitet

Bumperballs, beer pong, øl-golf, stødfodbold, der findes mange sjove aktiviteter du kan invitere resten af firmaet med ud og prøve. Det er altid en god ide lige at lave noget aktivt sammen inden i rigtig starter firmafesten. På den måde bliver i lige rystet helt sammen og der kommer ikke nogen akavede stilheder.

Book en DJ

Hvis I skal holde jeres firmafest i et lokale, kan det være en virkelig god ide at leje noget lyd og lys, samt en DJ som kan hjælpe med at sætte gang i dansegulvet. På denne måde er der ikke nogen som skal sidde og skændes over at de vil bestemme over musikken.

Ved at læse dette, er du forhåbentlig blevet lidt klogere på hvad du skal huske at tænke over når du skal planlægge jeres næste firmafest.