En stabil privatøkonomi er alfa og omega for, at du kan have succes med din egen virksomhed. Hvis ikke der er nogen form for stabil økonomi, så vil du have det hængende over hovedet, hvilket i værste tilfælde vil påvirke din virksomhed i en negativ retning. Som selvstændig kan det være rart at vide, hvordan man opnår økonomisk sikkerhed som iværksætter. Det er noget, som de færreste selvstændige aktivt tager stilling til, og det er ærgerligt, da det kan være med til at fremme virksomhedens vækst.

En a-kasse for selvstændige kan være det rigtige valg, hvis du ønsker en større grad af sikkerhed i din hverdag. Som nystartet iværksætter kan det være svært at få det hele til at hænge sammen, og har man endvidere en familie, der skal forsørges, så er det et enormt pres, man lægger på sig selv, hvis virksomheden pludselig skulle vise sig ikke at være rentabel.

Der findes et hav af forskellige a-kasser, som har nogle fordelagtige tilbud til selvstændige. Det kan på det kraftigste anbefales at give det en tanke, da det kan være en forfærdelig situation at stå i, hvis virksomheden ikke viser sig at kunne levere det ønskede afkast.