Køber flere og flere af dine kunder også online ? Ja du er ikke alene stort set alle klinikker, store som små kan i disse dage mærke de taber salg til online butikker, som sælger flere og flere dyrlæge relateret produkter som foder og tilbehør. Men med Vetboxen.dk kan du få din klinik online og nå flere kunder fra dit lokalområde. Det er helt enkelt din klinik kommer online, ordrerne kommer ind. Vi står for varesortimentet og tager betaling, samt sender varen til kunden. Du skal derfor kun gøre dine kunder opmærksom på du er medlem af Vetboxen.dk og de er nu med på Danmarks største markedsplads for dyrlæger online Måske har du allerede i dag din egen butik på nettet eller måske går du med tankerne om at lave en. Mange mennesker bliver overrasket over hvor tidskrævende det er at drive en nethandel og mange oplever, at det er lige så tidskrævende og koster det samme eller mere som det er at drive den fysiske forretning. Internettet slår klinikker & butikker Hver 3 gang en kunde køber til deres kæledyr, sker dette online. Med Vetboxen.dk for du del af disse handler også. Vær synlig! Sammen med os, sikrer vi, at du


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt