Optagelse af lån og en masse arbejde i weekenderne er sådan, jeg mindes mine første år som iværksætter. Jeg husker, at jeg var super nervøs for, at det ikke ville gå, og derfor arbejdede jeg som en besat.

Min bankrådgiver, var samtidig mine forældres nabo, så presset var ekstra stort, følte jeg. Men det gik godt, og i dag kan jeg sidde og smile lidt af det hele. Dog savner jeg det adrenalinkick, det gav mig at være så langt ude og ikke vide, om det ville gå godt eller skidt.

Jeg arbejder ikke i weekenden længere, da lørdag og søndag
er hellige for mig, og det er måske en fejl… Lånet er forlængst blevet betalt ned, så der er heller ingen ko på isen.

Som en klog mand sagde til mig for længe siden, så er det rejsen hen til målet, der er sjovest. Og det er fuldstændigt sandt, for nu hvor jeg har nået mit mål, så er det hele lidt lige meget, og det ærgrer mig.

Så det, jeg prøver at sige med det hele, er, at nyd turen hen til jeres mål. Når først BMW’en eller det lækre villa er købt, så vil I med garanti tænke, at federe er det altså heller ikke.

God vind i jeres forretninger og god tur hen til målet!