Jeg gjorde mig en masse overvejelser, da jeg skulle vælge hvilken branche, jeg ville starte op i. Der var flere brancher, der havde min interesse, så valget var ikke nemt.

Det udslagsgivende, og grunden til at jeg valgte sikkerhedsudstyr til søs, var, at jeg samtidig følte, at jeg gjorde en god gerning. Det er jo et faktum, at redningsveste redder liv, og kan jeg spille en lille rolle der, så vil det være fantastisk.

Så jeg grundlagde af den årsag, https://redningsvest-nu.dk/, som sælger alt lige fra redningsveste til svømmeveste og flydedragter. Jeg kan endnu ikke leve af min butik endnu, så jeg har et deltidsjob ved siden af. Min drøm er naturligvis, at det på et tidspunkt kan blive en fuldtidsbeskæftigelse og måske udvide til udlandet.

Grunden til, at jeg har valgt at skrive denne korte artikel, er, at jeg valg af branche, skal afspejle ens interesse. Jeg kunne også have valgt at sælge lingeri eller cykeludstyr, men det interesserer mig ganske enkelt ikke.

Jeg har sejlet med mine forældre, siden jeg var 2 år gammel, og det er min helt store passion. Mine forældre gjorde et stort nummer ud af, at min bror og jeg skulle have redningsveste på under hele sejladsen. Det er dog ikke et lovkrav, at redningsveste skal bæres under sejladsen – de skal blot ligge i båden.

Min far ville alligevel have, at vi alle bar dem, og det er også det eneste rigtige. Når første båden kæntrer, er der ikke altid tid til at tage vesten rigtig på. Måske er der ikke engang tid til at finde den, og så er man i problemer.

Nå, men det var alt, hvad jeg havde at sige. Jeg håber også, at du er glad for den branche, du har valgt 🙂