Shaping New Tomorrow deltog i april 2018 i iværksætterprogrammet Løvens Hule, som blev vist på DR1. Her investerede Jesper Buch og Birgit Aaby i virksomheden og er siden blevet meget aktive investorer. Deltagelsen i programmet har i 2018 sat skub i virksomhedens succes. Nu er jagten på succes på nye markeder sat ind. Shaping New Tomorrow er en virksomhed, vi alle bør holde øje med og følge. Der er fart over feltet, for de er på sporet af succes. Navn: Kasper Ulrich, Christoffer Bak & Christian Aachmann Virksomhed: Shaping New Tomorrow Etableringsår: 2015 Det sidste år har vi lært at optimere essentielle processer, der gør, at vi ikke behøver at bruge energi på en masse manuelt arbejde længere. Ved at automatisere processer og uddelegere opgaver til bureauer, der er eksperter i deres felter, har det givet os tid til at fokusere på de ting, vi virkelig er gode til. Vi har lært at håndtere et ekstremt pres i et år, hvor vi har haft en vækstrate på 1000%. Det gjorde det nødvendigt at optimere alt fra produktion til alle de tekniske processer i behandling af ordre. I 2019 håber vi, at det bliver tydeligt, at vi har skabt et koncept, som vi kan se virker. Vi håber på at få succes med internationalisering på minimum to nye nærmarkeder. Derudover er en del af vores vækstplan at åbne en ny butik i København. Hvis det flasker sig, vil vi åbne dørene op for endnu en butik på et nyt marked. Vi drømmer om at gøre livet nemmere for mænd og at blive et internationalt brand med tilfredse og loyale kunder i hele verden. For et år siden var vi overbeviste om, at hårdt arbejde betaler sig. Det tror vi stadig på… Det mest grænseoverskridende ved iværksætteri er, at det er en rutsjebanetur… Det kan være svært, når der er nogle ting, der ikke går vores vej. Det er svært ikke at tage det med hjem, når vi har fri. Ud over at arbejde 60-100 timer om ugen, hvilket er ret meget i sig selv, kan det derfor være svært at holde fri. Men samtidig er det den samme dedikation, som gør det fedt at være iværksætter. Du går bare op i det på en helt anden måde end med et normalt job. Vi er gode til at lave kvalitets herretøj med upåklagelig komfort. Derudover lægger vi en dyd i personlig service. Når vi tænker tre år tilbage, så er det ikke til at forstå, at vi sad i en lille butik i Aalborg og nærmest ingen online forretning havde. Desuden vendte vi hver en krone for at holde forretningen i live. I dag har vi en god forretning med en snarlig åbning af fire online markeder samt åbning af flere fysiske butikker end vores butik i Aalborg. Det er lidt vildt. Vi ved ikke særlig meget om menstruationskopper. Vi har en målsætning om at være etableret på fem nye markeder inden for de næste 5 år.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind