En af de nye tendenser, som vi kommer til at se ude i trafikken i år 2019, er de populære el løbehjul , som fra januar af bliver lovlige at køre på i blandt andet Aarhus. Det bliver et helt ny marked, der skal tages hånd om, og for mange iværksættere er det en stor mulighed.

Der er dog også en risiko forbundet med dette. Det skyldes naturligvis, at man ikke ved, hvor længe ordningen vil fortsætte. Derfor vil mange følge spændt med på, hvordan udviklingen indenfor el løbehjul kommer til at udvikle sig.

Elektriske løbehjul kommer på en forsøgsordning

Der har været bred opbakning fra folketinget om at indføre en forsøgsordning i Aarhus, hvor el løbehjul vil kunne lejes fra januar af. Flere selskaber har slået sig ned på at leje el løbehjul ud i byerne, efter at dette har vist sig at være yderst succesfuldt i Stockholm og New York.

Har man derfor et brændende ønske om at forsøge sig med elektriske løbehjul, så er Aarhus stedet at være, når det i januar 2019 bliver muligt at forsøge sig med dem!

Er du iværksætter, og har du i forvejen et projekt, som omhandler enten el scootere, skateboards eller lignende, så er her en gylden mulighed!