Jeg kan ikke lade være med at tænke tilbage på dengang, jeg startede op som selvstændig. Det er små 10 år siden, men først nu slår det mig, at jeg bare sprang ud i det uden at tænke over konsekvenserne.

Med konsekvenser tænker jeg på det økonomiske, for jeg gjorde det uden at have nogen form for sikkerhed. I dag, hvor jeg har fået børn, ville jeg ikke turde løbe den risiko. Men dengang tænkte jeg ikke på pengene, hvis nu det ikke gik.

Banken havde givet mig kredit, som jeg havde stillet sikkerhed for i form af min bolig. De ville ikke låne mig penge uden pant i fast ejendom, som der var ikke nogen vej ud. Jeg mindes også, at jeg var ligeglad med at skulle stille den form for sikkerhed.

Jeg kunne mærke, at det nok skulle lykkes mig, og det er det DNA, vi iværksættere har, tror jeg. Når vi brænder for noget, giver vi den fuld gas, og vi bliver ved, til vi har fået succes.

Jeg sidder faktisk og bliver lidt stolt af mig selv, over jeg i dag har 14 ansatte, og det hele bare kører. Hvis jeg kan, så kan du også. Giv den fuld gas, til du er i mål!