Skrot Service hjælper dig til at få det bedste ud af din bil når den er blevet for gammel. De tilbyder nemlig den bedste skrotpræmie for din bil, så du netop kan få det bedste ud af din bil.

Ved hjælp af bilmodel, årgang og registreringsummer, kan de give dig et tilbud på den bedste skrotpræmie. Det er uanset hvor dårlig stand bilen er i, mærke, model eller årgang. Selv hvis bilen er defekt, kan du regne med Skrot Service.

Hvis du er i tvivl om bilen skal skrottes eller sælges, kan du kontakte skrot service på forhånd og få din bil vurderet af en professionel. Dog hvis du på forhånd allerede har besluttet dig for at skrotte “den gamle spand”, hjælper Skrot Service dig med resten af arbejdet. De kommer nemlig og afhenter bilen på din adresse, afmelder din nummerplader helt uden betaling. Det eneste man skal gøre er at stable en aftale på benene med Skrot Service.