Girls Are Awesome er en positiv bevægelse af mænd og kvinder, for mænd og kvinder, om kvinder. Det er en platform og et hub dedikeret til at skabe en større og mere divers repræsentation af kvinder i samfundet. Deres DNA er medier, sociale initiativer og brandsamarbejder. De inspirerer og styrker kvinder over hele verden gennem redaktionelt indhold, film, podcasts, merchandise og arrangementer. Girls Are Awesome arbejder konstant på at skubbe og redefinere, hvad der betragtes som en klassisk rollemodel. De har samarbejdet med store internationale brands, herunder Adidas. Dette er kun begyndelsen, og de er helt klart værd at holde øje med fremadrettet. Navne: Nick Bridge, Danny Santaana, Søs Bondo Virksomhed: Girls Are Awesome Etableringsår: 2016 Det sidste år har vi lært, at der er flere måder at ændre verden på. Der er mange mennesker, der prøver på hver deres måde, og man er ikke altid enige om metoden. Man skal holde fast i sine overbevisninger. Det handler ikke altid om at have ret, men om at skabe forandring. I 2019 håber vi, at flere piger og kvinder bruger Girls Are Awesome som et hub til at opnå deres drømme, ambitioner og kreative ideer. At flere kvinder starter deres eget firma. At flere kvinder lander i samfundets magtpositioner. Og at folk begynder at forenes om det ‘skøre’ koncept: at alle egentlig er lige. Vi drømmer om færre e-mails og mere lighed. For et år siden var vi overbevist om, at vi havde fat i en rigtig god model til at skabe en forretning, der både rykkede kulturelt og socialt, og som var pisse sjov samtidig. At Donald Trump ville være væk. At den økonomiske del af at have en start-up ville være nemmere. At vi ville have sat flere ting i system…. Vi arbejder stadigvæk på det med Trump og systemer. Iværksætteri er i virkeligheden ikke særlig grænseoverskridende. Det grænseoverskridende er mere tanken om ikke at kunne have en masse projekter i gang. Vi tror på, at fejl er noget af det vigtigste, og som iværksættere fejler vi hele tiden – eller noget af tiden… Fejl er desværre ofte noget af det, som holder mange tilbage. Vi er gode til at skabe oplevelser – om det er digitalt, i communities eller IRL. Vi er også gode til at tage noget så vigtigt som ligestilling og gøre det personligt, relaterbart og nogen gange sjovt. Vi er gode til at få fx. kommercielle virksomheder, unge mænd eller vores følgere til at tage stilling og ansvar! Når vi tænker tre år tilbage, så er det ikke til at forstå, at Girls Are Awesome ikke allerede fandtes. Vi ved ikke særlig meget om selvkørende biler, hårtabsprodukter, stepdans, bitcoins og telefonsignaler. Men det er der heldigvis en masse eksperter, der gør. Vi har en målsætning om at skabe de forandringer, der skal til, for at der ikke længere er behov for os. For at realisere dét, er vi igang med at ekspandere vores virksomhed globalt.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind