Valdemar Petersen eftf. er en lokal og pålidelig virksomhed der er specialiseret i alle typer VVS -og blikkenslager opgaver for deres kunder på Frederiksberg og andre dele af København. De kan hjælpe med både store og små opgaver inden for sanitet, renovering og vand -og varmeanlæg.

Ønsker du at renovere dit badeværelse, har alle medarbejdere hos Valdemar Petersen mange års erfaring og kan hjælpe dit projekt vel i mål. Her kan de tilbyde at træde til under projektets forløb, hvor behovet for en autoriseret VVS’er er nødvendig. Du kan også modtage rådgivning og hjælp lige fra den indledende fase til det nye badeværelse står færdigt.

Du kan også få hjælp fra Valdemar Petersen eftf. med mindre projekter, som montering af toilet eller ved montering af armaturer. Lige meget hvor omfangsrigt dit projekt er tager alle medarbejdere hos Valdemar Petersen eftf. sig god tid til sine kunder og arbejder med fokus på kvalitet. Vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte Valdemar Petersen eftf. Det kan du gøre pr. mail til rene@valdpetersen.dk, pr. telefon på 38 34 10 23 eller via deres kontaktformular på hjemmesiden valdemarpetersen.dk.

Valdemar Petersens eftf.
Kong Georgs vej 23
2000 Frederiksberg
70 88 31 83