For lidt over et år siden gik Ditte Christiansen selvstændigt med sit firma DitUnik. Det har vist sig at være det helt rigtige valg. Hun har nemlig taget Nordjylland med storm med sine kreative kurser indenfor keramik. I en niche branche som keramik branchen skal du være skarp til dit håndværk, og ikke mindst gøre folk nysgerrige på at være kreative. Ditte har formået begge dele. Hun har styr på sit fag, og ved hvad hun laver. Samtidig – så er hendes undervisning i øjenhøjde og lavet så alle uanset erfaring kan være med.

Passionen for at give en god oplevelse

Ditte har skabt et kreativt univers i Nordjylland, hvor man bl.a. andet kan lave keramik. Konceptet er enkelt – tilmeld dig et keramik kursus i Aalborg og det vil blive tilpasset efter dine ønsker. Når man sætter foden indenfor, så mærker man med det samme, at der er højt til loftet og en stor passion for at give kunderne en god oplevelse. Med et deltagerantal på maksimum 8 på hvert hold, tager Ditte sig også tiden til den enkelte. Det er vigtigt for hende, at alle går fra hendes kurser og føler det har været en succes. Keramik kurserne er derfor også gjort håndgribelige og man bliver guidet hele vejen igennem.

Udfold din indre keramiker

Alle med en kreativ sjæl bør overveje et keramik kursus enten som teambuilding eller som en kreativ aktivitet med dit barn, familie eller venner. Der bliver gjort meget for, at man får en god oplevelse og får sluppet sit indre legebarn løs. Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan lave.