Klinik for fysiurgisk massage Aarhus er formentlig den ældste klinik i Aarhus. Klinikken blev etableret tilbage i 1997 og har således ligget i Aarhus i 21 år.
Klinik for fysiurgisk massage Aarhus har specialiseret sig i behandling af spændingshovedpine, men behandler alle former for muskulære problemer i bevægeapparatet. Det kan eksempelvis være generelle spændinger i nakke- og skuldre, hold i nakken eller ryggen, musearm eller forskellige former for arbejds- eller sportsrelaterede skader m.v.
Klinik for fysiurgisk massage Aarhus ledes af Michael Langlo som foruden sin uddannelse som fysiurgisk massør | sportsmassør også er triggerpunkts-terapeut og personlig træner. Michael har desuden en videregående uddannelse som professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, og en baggrund som tidligere ambulanceredder.
Foruden Michael består klinikken af 3 andre fysiurgiske massører | sportsmassører.
Massagebehandlingen er evidensbaseret
Selve behandlingen har et evidensbaseret udgangspunkt. Dvs. at massagen er lægefagligt korrekt og opbygget på baggrund af den menneskelige krop og bevægeapparat med nervesystemet, muskler, sener, led og skelet.
Men behandlingerne har også fokus på den psykosomatiske del, hvor psykiske problemer, stress m.v. kan medføre en almen øget spænding i skeletmuskulaturen.
Massage har generelt en positiv indvirkning på vores muskelspænding og, givet korrekt, kan massagen direkte påvirke den såkaldte gammanerve-aktivitet som har stor betydning for musklernes spændingstilstand. Ved stress, psykiske lidelser og andre mentale påvirkninger, er gammanervens aktivitet øget. Dette medfører en generel højere spændingstilstand i muskulaturen.
Massagens generelle sænkning af gammanerveaktiviteten sammen med den specifikke fysiurgiske massage som udføres på klinik for fysiurgisk massage Aarhus, kan derfor i langt højere grad afhjælpe eksempelvis spændingshovedpine og andre generende gener i skeletmuskulaturen.
På Klinik i Aarhus har personalet gennem mange år tilegnet sig førnævnte viden. Sammen med mange tusinde behandlinger i bagagen og de faglige kompetencer på plads er personalet derfor i dag specialister i behandling af muskulære problemer i bevægeapparatet.
Klinik for fysiurgisk massage Aarhus er en del af Sundhedspartnerdk
Klinik for fysiurgisk massage Aarhus er en del af Sundhedspartnerdk som arbejder med sundhed, tryghed og trivsel på jobbet. Sundhedspartnerdk har bl.a. også en stor webshop hvor det er muligt at handle døgnet rundt.
På klinikken tilbydes foruden den fysiurgiske massage også sundhedstjek, konditest, kostvejledning m.v.
Klinik for fysiurgisk massage Aarhus er beliggende centralt i Aarhus, ca. 200 m fra Storcenter Nord med mulighed for gratis parkering umiddelbart i tilknytning til klinikken.
Klinikken har åbent efter aftale, og alt efter behov er det muligt at få behandling på alle hverdage fra klokken 07.30 – 18.30. I weekenderne er der åbent hvis der er akut behov for behandling.

Klinik for fysiurgisk massage
Finlandsgade 25F
8200 Aarhus N
Telefon 20 20 88 60