Vi har set en eksplosion i popularitet af mobil- og internetbankvirksomheder i det sidste år, men der er flere teknologitendenser, der kommer til den finansielle industri i 2018. Næsten alle produkter eller tjenester, der tilbydes af finansielle institutioner, er aktiveret af teknologi. Dette partnerskab fremmer produkttilbud, giver en positiv kundeoplevelse og sikrer, at servicerne og virksomhederne fungerer effektivt.

Her er seks trends for at holde øje med i 2018:

1. SIG FARVEL TIL GODE GAMLE BANKER
En rapport fra Forbes siger, at 40 procent af amerikanerne ikke er gået til en bank eller kreditforening inden for de sidste seks måneder. De rapporterede også, at antallet af fysiske banker er faldet med næsten siden 1995 til 2015 på grund af stigningen i online- og mobilbankvirksomhed.

Med så mange brugere, der gør deres penge online og på deres mobiltelefoner, er behovet for fysiske banksteder faldet. Selv brugerne af internetbankplatforme er faldet med mange af dem, der foretrækker mobile platforme, der giver dem mulighed for at budgettere, bankere, betale og crowdfund alle fra deres mobile enhed.

2. SIKKERHED
Vi har set en enorm bølge af kriminelle angreb på finansielle institutioner i de sidste par år. Det er derfor, at sikkerhed er en “must-happen trend” i 2018. Disse angreb har resulteret i at stjæle og udnytte brugerens personlige oplysninger.

Alle EU-borgere vil se en stor sikkerhedsforandring i 2018. Denne ændring er den generelle databeskyttelsesforordning. Forordningerne er designet til at øge databeskyttelsen for alle enkeltpersoner inden for EU. Virksomheder skal være i overensstemmelse med forordningen, og de, der ikke er, kan blive udsat for store bøder.

De angreb, vi har set i 2017, har været resultatet af en fejl i sikkerheds- og privatkontrol. I 2018 vil institutionerne fokusere på at bruge teknologi og sikre, at det er sikkert og sikkert for alle brugere.

3. FORHØJELSE I BLOCKCHAIN ​​TECHNOLOGY
Blockchain er teknologien bag den digitale valuta, Bitcoin, men teknologifællesskabet finder forskellige anvendelser til Blockchain. Blockchain er en åben distribueret hovedbog, der registrerer transaktioner mellem tow-parter på en effektiv og verificerbar måde.

Hvad gør Blockchain så populært, er, at det giver mulighed for sikker og sikker handel med næsten alt fra penge til ideer til royalties. Det eliminerer mellemmanden, der tidligere var nødvendig for at styre transaktionen – og det er næsten gjort næsten.

4. BRUG AF FINTECH FIRMS
Vi har tidligere diskuteret, at kunderne ikke kun bevæger sig mod mobilbankvirksomhed, men også mod helt nye måder at bruge og styre deres penge på. Disse kaldes finansielle tech firmaer, eller FinTech virksomheder. De er ikke underlagt økonomiske bestemmelser, og de tilbyder flere friheder. De giver forbrugerne mulighed for finansiering af crowdsource, refinansiering og låntagning af penge – simpelthen og uden meget travlhed.

FinTech virksomheder vokser i popularitet, fordi de er billigere end traditionelle banker og meget lettere at bruge.

5. Selv mindre fysisk kurs
Mange mennesker bærer ikke fysisk valuta, men vælger at bruge ting som kreditkort. Men digital valuta reducerer endda behovet for dem.

6. KONSTANT INNOVATION
Hvad hjælper FinTech-industrier i dag med at være konkurrencedygtige mod større institutioner, er deres evne til at forny. Disse virksomheder sætter pres på etablerede institutioner for fortsat at forny sig.

En del af denne innovation er digital transformation. Sociale, mobile og cloud-baserede teknologier tilbyder løfter om omkostningsbesparelse og sikkerhed. Mobile banking giver forbrugerne en bekvem måde at bruge og spare på.

Nøglefaktorer, der driver innovation og transformative ændringer, omfatter forbedring af driften, gør det nemt at fungere tjenester og produkter og regulere overholdelse.

Hurtig ændring kan være god
Det er nemt at føle, at alle ændringer i finansbranchen er kommet hurtigt og har været svære at følge med. Det kan måske virke som om kun i går, da du ventede på en bank for at deponere en check, og i dag er det lige så nemt at tage et billede med din smartphone.

I dag kan vi sende penge til hinanden øjeblikkeligt, betale regninger automatisk og crowdsource lettere. Alle disse ændringer har gjort banken lettere at forstå og lettere at gøre – og det kræver, at den finansielle industri holder op.

Læs mere som dette på www.monino.dk