Har du overvejet at investere i en eksklusiv designertaske? Så kan vi her på siden anbefale at gøre det via nettet. På hjemmesiden CPHbrandshop.dk forhandles der dyre vintage designertasker, hvor kvaliteten altid er i top. Der forhandles eksklusive mærker som Chanel, Louis Vuitton, Hermés, Balenciaga, og der vil helt sikkert være noget for enhver smag. Måske går du og mangler den perfekte gave til din mor, kvinden i dit liv eller måske en god veninde der går op i kvalitet og design. Nu har du muligheden for at finde den perfekte taske på nettet, og du slipper samtidig for at tage i alle de mange fysiske butikker. Med et enkelt klik er din shopping fuldført!

En seriøs familiedreven virksomhed

CPH Brandshop er en seriøs familiedreven virksomhed, der forstår sig på at bibeholde den høje kvalitet af brugte luksus designertasker. Der bliver gjort en dyd ud af at forhandle eksklusive tasker, der er 100% ægte og som CPH Brandshop selv kan stå inde for. Virksomheden har over 5 års erfaring i taskebranchen, så der vil altid være garanti for, at kundens tryghed bliver prioriteret højt.

Altid garanti på taskerne

CPH Brandshop kan prale af at have garanti på alle deres tasker – også selvom de er brugte. Her er man altså sikret at taskerne har en garanti for originalitet og ægthed. Der vil altid følge en Authencity Certificate med alle tasker købt via denne hjemmeside, sådan så man altid kan spore tasken tilbage til CPH Brandshop.

Glade og tilfredse kunder

Spørger man kunderne, får man kun positive tilbagemeldinger. Tryghed og originalitet er to gennemgående emner i efterfølgende tilbagemeldinger og anmeldelserne på TrustPilot. Det kræver da heller ikke mere end et par klik på hjemmesiden, for at blive overbevist om at denne virksomhed er seriøs i deres håndtering af vintage designertasker. Udover høj kvalitet og seriøsitet omkring din næste taske investering, så tilbyder CPH Brandhsop også altid fri fragt på alle ordrer. Så hvad venter du på?