Jeg er medejer af hardware prissammenlignings hjemmesiden Compware.dk.

Hvis jeg skal være ærlig, er det en del hårde end jeg nogensinde havde troet det ville blive. Jeg har før startet en anden virksomhed som solgte konsulent ydelser, som var barnemad at starte i forhold til en markedsplads. Men her er en lille hjælp til hvordan man får større succes med sit tech startup. Y combinator investere i rigtig mange succes, og de har fundet frem til de har størst succesrate, hvis holdet har 3 founders, og den kombination af founders der har bedst chance for at overleve er følgende:

1. CTO type, der kan kode og sørge for at IT’en i projektet fungere
2. Kreativ type der kan designe og tænke ud af boksen
3. Marketing/sælger typen. Han vil ofte påtage sig CEO rollen

Jeg ser mange starte tech projekter alene, og succesraten er latterlig lav. Så selvom det her virker oplagt for de fleste, så er det ikke tilfældet i dag.