Folie bliver brugt til mange ting nu til dags. Det bliver brugt til at afskærme glas på kontorer, markere de forskellige døre og sågar kan du få skåret dit firma logo/navn ud i folie.

At benytte folie til disse opgaver er oftest en fornuftig løsning også økonomisk i forhold til andre løsninger så som metal skilte osv.
Hvis vi kigger på et anvendelsesområde som kan forbedre arbejdsmiljøet på din arbejdsplads så er det matteret folie. Folien monteres typisk midt på glasset på disse glasvægge som findes på mange kontorer. Her kan folien så enten monteres i hele stykker eller udskæres på en plotter, lige efter kundens ønsker – om det er forskellige former, tekster eller et logo der skal skæres ud så kan dette lade sig gøre.

Hvis du er interesseret i en folie løsning til din virksomhed eller har andre spørgsmål om det, kan det anbefales at kontakte SUNSHIELD på …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.