At starte op som selvstændig kræver en hulens masse arbejde, som måske ikke alle er bevidste om. Da jeg startede op som selvstændig kosmetolog, var jeg ikke selv klar over, at jeg også skulle arbejde på lørdage og søndage de første 3 år.

Begge mine lån er nu blevet betalt tilbage til banken, så jeg er heldigvis fri for at arbejde i weekenden. Jeg må dog også indrømme, at jeg ikke ville kunne holde til at arbejde 24/7, døgnet rundt i flere år. Udfordringen er bare, at når man skylder en halv million væk, så er der altså ingen vej udenom. Jeg arbejder gerne dag og nat, hvis jeg har et lån, der skal tilbagebetales!

Jeg vil dog klart anbefale, at hvis man giver sig i kast med sådan et projekt, så gør det før, man får børn! Det ville aldrig have lykkedes for mig, hvis jeg havde haft børn under min opstart.

Held og lykke til alle jer seje …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.