At starte op som selvstændig kræver en hulens masse arbejde, som måske ikke alle er bevidste om. Da jeg startede op som selvstændig kosmetolog, var jeg ikke selv klar over, at jeg også skulle arbejde på lørdage og søndage de første 3 år.

Begge mine lån er nu blevet betalt tilbage til banken, så jeg er heldigvis fri for at arbejde i weekenden. Jeg må dog også indrømme, at jeg ikke ville kunne holde til at arbejde 24/7, døgnet rundt i flere år. Udfordringen er bare, at når man skylder en halv million væk, så er der altså ingen vej udenom. Jeg arbejder gerne dag og nat, hvis jeg har et lån, der skal tilbagebetales!

Jeg vil dog klart anbefale, at hvis man giver sig i kast med sådan et projekt, så gør det før, man får børn! Det ville aldrig have lykkedes for mig, hvis jeg havde haft børn under min opstart.

Held og lykke til alle jer seje iværksættere