Hvordan du formår du at markedsføre din app i appstore? Der er flere bud på hvordan du opnår en effektiv app markedsføring, og hvilke knapper der skal skrues på for at gøre din app synlig over for brugerne. Det fandt spiltjek.dk ud af på hård vis, da deres lancering af deres første app faldt til jorden og forsvandt i mængden. Derfor skal du først og fremmest igang med opsætning af AOS (app store optimization), som kan sende din app til tops i søgefeltet. AOS sikre at din app kommer ud over rampen og ind i din målgruppes bevidsthed. Det handler i 3 korte træk om at:

  1. Optimere placeringen i en app store
  2. Navnet på din app er vigtigt
  3. App beskrivelsen er vigtig

Pøj pøj med …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.