DAVINCI 3D leverede 75 stk. 3D printet is der ikke smelter til Gram Equipment A/S. DAVINCI fremstillede isen i 9 forskellige varianter og fik herved mulighed for at få organiske former og farver med i filen. Filen blev brugt til at printe “Isen der ikke smelter!”. Det endelige mål med opgaven var at isen skulle fremstå af de rette farver og glans, samt være så naturtro man fik lyst til at tage en bid. …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.