Når man sidder på skolebænken og ikke helt ved hvad der venter sig på den anden side, er det rigtig dejligt man får lov til at prøve kræfter med hverdagens udfordringer, i erhvervslivet. Jeg har gennem mine videregående uddannelser på Markedsføringsøkonom og Professionsbachelor i E-handel, haft muligheden for at sidde med spændende opgaver for Betterskin.dk, Forbrugermagasinet.dk, Ravnsby.dk som har været med til at præge mig i den retning jeg gerne vil. I dette indlæg kommer jeg ind på hvad virksomheder og praktikanter kan bruge hinanden til og hvorfor dette er vigtigt.

Jeg kunne forestille mig der både er negative samt positive forestillinger/historier om, at have praktikanter arbejdende i diverse virksomheder. Det samme gælder den anden vej rundt. Her …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.