Baby&I er en webshop, der har samlet alt, hvad du med baby har brug for på ét og samme sted. Bag webshoppen står parret Betina og Michael Duve, der selv er stolte forældre til tre børn og derfor kender til livet med en baby på armen og de særlige behov en baby i hjemmet giver. Baby&I byder derfor på alt, hvad du kunne ønske dig som nybagt forældre – og ligeledes alt, hvad du som forældre har brug for i hverdagen.

I sortimentet kan du blandt andet finde lækkert tøj til din baby, alt til pusleriet og en masse legetøj der indbyder til hyggelige aktiviteter. De sørger løbende for at udvide deres sortiment for at imødekomme de ønsker, I som forældre har instant hver gang du besøger deres webshop vil du derfor kunne finde flere nye produkter og lækre brands.

Når man som travl forretningsdrivende står med et nyfødt barn, og gerne vil være en god forælder, men også skal drive en forretning, kan det ofte være svært, at finde tiden til begge dele i hverdagen. Derfor anbefaler vi stærkt, at man forsøger at strukturere hverdagen. Det kan fx gøres ved en såkaldt to-do liste eller en fast kalender. Derudover er det også en god ide med så faste rammer som muligt de første par år. Selvom dette kan være svært med en travl hverdag, er det betydeligt nemmere med en to-do liste, der danner rammere om en fast agenda for dagsordenen. Læs evt. mere og bliv inspireret på https://www.babyandi.dk