Baby&I er en webshop, der har samlet alt, hvad du med baby har brug for på ét og samme sted. Bag webshoppen står parret Betina og Michael Duve, der selv er stolte forældre til tre børn og derfor kender til livet med en baby på armen og de særlige behov en baby i hjemmet giver. Baby&I byder derfor på alt, hvad du kunne ønske dig som nybagt forældre – og ligeledes alt, hvad du som forældre har brug for i hverdagen.

I sortimentet kan du blandt andet finde lækkert tøj til din baby, alt til pusleriet og en masse legetøj der indbyder til hyggelige aktiviteter. De sørger løbende for at udvide deres sortiment for at imødekomme de ønsker, I som forældre har instant hver gang du besøger deres webshop vil du derfor kunne finde flere nye produkter og lækre brands.

Når man som travl forretningsdrivende står med et nyfødt barn, og gerne vil være en god forælder, men også skal drive en forretning, kan det ofte være svært, at finde tiden til begge dele i …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.