Hermed et godt råd til alle selvstændige, der begynder at tjene penge på deres forretning. Jeg begyndte selv at tjene ret gode penge efter et års tid, og det var nærmest fra den ene dag til den anden.

Da pengene pludseligt begyndte at “vælte” ind, blev jeg lidt for dygtig med at bruge dem igen. I stedet for at lade dem blive på firmakontoen, blev de brugt på alverdens unyttige forbrugsting. Jeg brugte så mange penge, at jeg faktisk måtte optage et lån (her) for at betale regningerne i firmaet.

Mit råd til alle er derfor, at tag den med ro når du begynder at få succes. Der er ikke noget med befriende og afstressende at vide, at der altid er penge på kontoen, hvis det går …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.