Teknikerbyen i Virum er midt i spektakulært sjæl- og hamskifte, hvor nye ejere har travlt med at puste frisk luft, space, spirit samt nye medspillere i redesignede kontor- & flerbrugermiljøer i den eftertragtede grønne erhvervsenklave.

Siden 1972 har Teknikerbyen i sine grønne, idylliske omgivelser ved Mølleåen – landets første erhvervspark af sin slags – tiltrukket en stjernerad af kendte, højprofilerede ingeniør-, arkitekt- og andre rådgivningsvirksomheder – Krohn & Hartvig Rasmussen (der tegnede Teknikerbyen), Birch & Krogboe (senere Alectia), Rambøll samt mange flere.

I dag blæser friske vinde over den eftertragtede erhvervsenklave i Mølleådalen, efter at Kristensen Properties og SamPension først på året overtog næsten halvdelen af det i alt 47.000 kvadratmeter store kontorkompleks.

Sammen har de nye ejere i første instans sat gang i et synligt update af den 9.900 m² store bygningsenhed Teknikerbyen 1-13, siden følger tilsvarende …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.