Da vi startede Mimer var det som et hobbyprojekt. Baseret på en tilfældighed af efterspørgsel fra venner startede vi op for at tjene lidt håndører. Nu er vi blevet kåret til det mest lovende startup på CBS og forsøger at hjælpe så mange mennesker som muligt med at få drømmejobbet med professionelle ansøgninger gennem vores intuitive platform.

Vi er alle fire studerende og det at drive og starte en virksomhed imens vi studerer har givet os utroligt mange indsigter, erfaringer og kompetencer, som kommer til at gavne os gennem resten af livet. Derfor anbefaler vi alle at springe ud i det mens de studerer.

Start småt
Vi startede ud med 900 kroner, da vi startede. 900 kroner var nok til en simpel wix-hjemmeside, et par 100 kroner på Facebook og professionelle mails til os alle. Herefter bootstrappede vi os vej (i starten gennem venners ordrer) til mere og mere kapital, som vi brugte til at udvide forretningen. Da vi opbyggede nok kapital brugte vi det …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.