Den nye online markedsplads MUY, som primært fokuserer på køb og salg af hunde, har siden lanceringen i juli 2018, altså på godt tre måneder, allerede formået at skabe et solidt indtryk på det danske marked. Iværksætteren, og stifteren bag MUY Group, Anders Hansen, har sagt følgende om årsagen bag den hurtige vækst.

– Mange tror at MUY bare er en markedsplads, men vi er faktisk meget mere end det. Vi arbejder også på at skabe en bedre dyrevelfærd i Danmark, så vi kan holde hunde, og andre kæledyr ude fra dyreinternater. Det gør vi bl.a. ved at oplyse danskerne, på hvad man skal være opmærksom på før, og efter køb af hund, og på den led har vi også haft succes i henhold til vores …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.