Forfatteren Bill Bryson har skrevet en bog (”A walk in the woods”), som handler om en vandretur på den kendte ‘Appalachian Trail’, en af verdens længste vandreruter som strækker sig fra Georgia i de amerikanske sydstater, helt op til Maine i det nordøstlige USA. Der er selvfølgelig mange strabadser undervejs (det er for øvrigt en fin og sjov bog at læse, og manuskriptet er desuden blevet filmatiseret), med vabler, bjørne-frygt, uvejr og masser af næsten uovervindelige udfordringer, for de to vandrere der på ingen måde har erfaring i den slags.

I fortællingen om turen, finder han på et udtryk som jeg er blevet helt vild med. Han fortæller at han og hans rejsekammerat lever med: ”Low Level Extacy” på turen – altså, ‘ekstase’ eller ‘begejstring’ på lavt niveau. Det siger han, fordi de midt i det hårde strabadser, begynder at glædes over de helt små ting de oplever. At en opklaring efter et regnvejr, kan gøre en hel dag glædelig. Eller at se en flot og …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.