Siden hun gik i gymnasiet har Maria Flyvbjerg Bo, CXO i Spenderlog, kunne kalde sig iværksætter. Da hun var 16 år fandt hun på en forretningsidé, næsten ved et tilfælde, og hun solgte sin første virksomhed som 19-årig. Siden har hun ikke kunne lade være med at involvere sig i at skabe og udvikle virksomheder. Magasinets profil er en iværksætter, der har rødder i tech-branchen, og hun er drevet af at gøre en forskel.

Af Cecilie Fuhlendorff

Når man spørger Maria Flyvbjerg Bo, hvor mange virksomheder hun har været med til at starte, så må hun lige tænke sig lidt om.

“En fem-seks stykker gennem de sidste 13 år, men det er heller ikke alt, jeg har skabt, som jeg decideret vil kalde virksomheder,” lyder svaret.

CXO’en har dog været tidligt fra start med at skabe – om hun kalder det virksomheder eller ej. Som …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.