Det har lydt, at danskere alle dage har været ramt af lysten til sikkerhed. At vi ikke er risikoaverse og at alt for mange lever med succeskriteriet at få skrivebordet ved vinduet, en BMW og efterløn. Men faktum er, at aldrig har så mange danskere søgt om at tage patent på en opfindelse, og det gør Danmark til et et verdens førende lande for nye ideer.

Af Alex Randrup 

Vi er stolte af og værner om de danske mastodontopfinderlser som Lego, Mærsk og Novo Nordisk. Det kan være, at vi i fremtiden skal tilskrive nye opfindelser til den lange perlerække af succeser, vi allerede kender. For bare alene i 2017 blev der indgivet 1340 ansøgninger om patenter fra private danskere. Dette er en stigning på 19 procent siden 2013, viser tal fra Patent og Varemærkestyrelsen.

For selvom vi er …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.