DGI vil gentænke foreningslivet i samarbejde med iværksættere

 

Nye teknologier og app’s er med til at ændre foreningslivet, som vi kender det. Idrætsorganisationen DGI har været vidne til, at indpakningen af idræt har ændret foreningslivet inden for det sidste årti. Aldrig har der været så mange udbydere af aktiviteter og nye metoder at dyrke motion på. DGI vil nu afspejle det moderne idrætsliv og har brug for din hjælp og dine ideer til fortsat skabe gavn for danskerne.

Af Alex Randrup

I mere end 150 år har Danmarks næststørste idrætsorganisation DGI arbejdet for, at få danskere op af sofaen og ud i idrætsforeningerne. I dag tæller DGI flere end 6000 foreninger og mere end 100.000 frivillige. Men ligesom på arbejdsmarkedet, i uddannelsesinstitutionerne og i et hav af andre sektorer, så sker forandringer hurtigere end …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.