Ailefo skal være med til at sikre en bedre fremtid for vores børn og planeten. Det er filosofien bag Christiane Larsens opfindelse, økologisk modellervoks, der lige nu bliver eksporteret til 13 lande. Af Cecilie Fuhlendorff I to år stod Christiane Larsen og rørte i køkkengryderne med økologiske råvarer. Hun ville udvikle en opskrift, der både var sund, bæredygtig og fri for kunstige ingredienser. Opskriften skulle være på økologisk modellervoks til Christianes dengang 5-årige datter. Hendes datter er nemlig en kreativ sjæl, der elsker at lege med hobbyprodukter, og når børn er den alder, så ender ting som modellervoks tit på huden og i munden. Det fik Christiane Larsen til at overveje, hvad hendes datter egentlig indtog af giftige ting gennem hendes hobbyprodukter. Derfor besluttede hun at prøve at lave et alternativ, der både gavner børn og den verden, de skal vokse op i. “Hobbyproducenter er ikke forpligtede til at fortælle, hvad de putter i produkterne, så ofte står man som forbruger og kan ikke finde ud af, hvad de indeholder. Jeg undersøgte alternativer, men fandt ud af, at der ikke var nogen økologiske produkter. Min datter og jeg begyndte at lege lidt med det selv, og så udviklede jeg Ailefo.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt