Der findes mange forskellige typer kapital til iværksætterne – også på det danske marked. Det er vigtigt for iværksætternes succes, at de finder den rette type kapital til netop det stadie, de er på. Heldigvis er markedet for risikovillig kapital i en positiv udvikling.

Af Vækstfonden 

Det er ikke ligegyldigt, om du som iværksætter skal have lån, investor eller noget helt tredje, når du står over for en investering i din forretning, som kræver kapital.

Derfor har Vækstfonden sammen med blandt andet FSR og CBS skabt et overblik over de muligheder for kapital, der findes til nystartede og mindre virksomheder på det danske marked.

Man har først et effektivt kapitalmarked, når det er muligt for virksomhederne at finde den rette type kapital på det rette tidspunkt. Og det er forskelligt, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.