De fleste kan blive sælger, men de færreste kan blive en dygtig sælger. Den dygtige sælger kommer ikke af sig selv, det tager tid og kræver mange salgssamtaler, mange træningssessioner og generelt hårdt arbejde. Dog vil jeg påstå, at der findes tre karaktertræk, som den dygtige sælger er nødt til at besidde. Disse tre træk er motivation, at være relationsskabende og at være hårdtarbejdende. Uden dem kan du ikke blive mere end en gennemsnitlig sælger, du kommer altså aldrig til at sprænge budgettet og hive den ene kunde ind efter den anden.

Du kan læse mere om motivation for sælgere her.

Uden motivation kommer du ingen vegne som sælger. En sælgers hverdag består primært af afvisninger og nej’er. Hvis du ikke er motiveret for at kontakte næste kunde, og næste igen til trods for alle de afvisninger, så kommer du aldrig til at sælge. Uanset om din motivation er penge, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.