Af Alex Randrup 

Idérigdommen blomstrer i det danske iværksættermiljø. I takt med den mobile revolution har vundet indpas, udspringer mange nye virksomheder med afsæt i tech-industrien. Med god grund. For vi har også set de danske tech-stjerneskud Skype, Momondo, Endomondo, Vivino og Zendesk nå helt til iværksættertoppen “over there”. Men ikke alle nye virksomheder udspringer i et håb at opbygge den næste store sociale digitale platform. Der udspringer stadig opfindere, der finder på, orkestrerer og opbygger virksomheder på en undren og i et håb om at gøre det eksisterende bedre, smartere og bæredygtigt.  

Historien om den danske opstartsvirksomhed True Gum er i høj grad historien om en iværksætteridé, der er vokset på en undren, tidens trends og en iboende tro på, at man kan skabe et naturligt alternativ til det eksisterende tyggegummi på …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.