Sommeren over har børn haft muligheden for at smage på iværksætteri, skaberi og produktudvikling på Reffen, der ligger på Refshaleøen i København. Sammen har Skaberiet og Reffen nemlig sat sig for at styrke børns innovationsevner og kreative tankegang med en iværksættersommerskole for børn i alderen omkring 10-14 år.

Af Cecilie Fuhlendorff 

Børn skal styrkes i at tro på deres kreativitet og eksekvere på deres gode idéer. Alt for ofte forsvinder den innovative tankegang nemlig i læringsplaner og facitter i skolesystemet, og det svækker på sigt de fremtidige virksomheder, der mangler ansatte med opfindergen. Det mener Julie Pi, der er direktør for Skaberiet. Derfor tog hun initiativet til Skaberiets og Reffens samarbejde om iværksættersommerskolen “Hack the future kids”, der har kørt i uge 27, 28 og 32.

“Børn …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.