Med et par esser i ærmet har iværksætterne Tobias Hinchely og Mikkel Pedersen kastet sig ud i, hvad der for mange kan minde om mission impossible. De vil have et opgør med vinsnobberiet og give vinen tilbage til folket. Med deres nystartede virksomhed Bacchus Box vil de ruske op i vinmarkedet på en ny og innovativ måde, som endnu ikke er set herhjemme. Af Alex Randrup  Året hed 2015. Stormen Egon rasede over Danmark, vi brugte alle hashtagget #jesuischarlie, Frankrig vandt VM i fodbold, vi dansede til Lukas Graham og iværksætter Tobias Hinchely fik en god idé. Idéen var, at vin skal være mere tilgængeligt, enklere at få, lettere at nyde og sjovere at lære om. Vin serveret på en forfriskende måde til brugere med eller uden den største forhåndskendskab til de gyldne dråber.   Tre år senere blev fundamentet støbt. Og et netværk af digitale eksperter, vinkøbmænd og dygtige rådgivere slog følge med det fælles mål, at de ville opbygge en ny, moderne og inkluderende vinklub, der rent faktisk havde noget nyt at tilbyde. Navnet for foretagendet er Bacchus Box. Ambitionerne for virksomheden er store. Det skal ikke være en sludder for en sladder. Det skal ikke være en snak om gardiner og fisefornemme druer. Investerer forbrugerne i konceptet, investerer man i en oplevelse. Et vineventyr. Navnet Bacchus er ligesom alt andet ikke tilfældigt. Bacchus Box værner netop om den gode gamle Bacchus’ principper. Bacchus er bedre kendt som Dionysos. Guden Bacchus gik ind for fred, og han interesserede sig ikke det mindste for stand eller social baggrund – vin, frihed, fred og hedonisme var for alle. Hans livsstil kan måske diskuteres, men grundprincipperne er de samme påpeger stifter Bacchus Box, Tobias Hinchely.   Bacchus Box vil gøre tingene på en anden måde Mikkel Pedersen og Tobias Hinchely der


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind