Det har længe været en mangelvare ude på de danske uddannelsesinstitutioner. Manglende uddannelser inden for essentielle aspekter af online markedsføring såsom Facebook Annoncering og SEO sætter sit tydelige præg på det kuld af studerende, der ryger ud på arbejdsmarkedet.

Virksomhederne i Danmark efterspørger som aldrig før unge mennesker, der har en bred viden indenfor de forskellige aspekter af online marketing – det er dog de færreste, der har lært noget indenfor feltet på deres uddannelser, hvilket skaber et kæmpe behov på markedet.

Det ser dog ud til, at der nu sker noget indenfor dén front. Hører man fra nogle af de førende konsulenter i branchen, lyder det til, at skolerne i højere grad har fået øjnene op for, at man er kommet håbløst bagud i denne branche. Derfor tilkaldes konsulenterne som eksterne lektorer og undervisere – det er ét skridt i den rigtige retning.

Det er …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.