Er du iværksætter med egen virksomhed, så ved du, at hver eneste krone tæller, når det gælder om at optimere arbejdet. En lille ændring her og der kan gøre rigtig meget i det store billede. Så tænker du måske straks på optimering af selve produktet, eller den ydelse, som din virksomhed tilbyder.
Selvfølgelig skal man holde udgifterne så lave som muligt, når det drejer sig om selve produktet eller den ydelse, du sælger. Det er dog ikke kun her, du kan få et bedre udbytte og et større overskud i resultatopgørelsen, når regnskabsåret er omme. Prøv at tænke i alternative baner, hvor der relativt nemt kan optimeres. Et af disse områder er kontoret.
Vil du gerne vide mere om kontorindretning og få lidt flere tips, så kan du klikke her.
Kontorindretning har større betydning end du regner med
Det er her, du skal kunne fokusere og samle tankerne for at få alt i virksomheden til at spille. Alt efter hvor meget af det …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.