Guldkorn fra vovseforsikring.dk – affiliate site inden for forsikringsbranchen.

De seneste tre år er der gået inflation i antallet af affiliate sites, der beskæftiger sig med forsikringsbranchen på den ene eller anden måde. Grunden til dette er naturligvis god; der er rigtig gode penge at hente her, hvis først man placerer sig i toppen af de meget konkurrenceprægede søgeord.

I takt med at konkurrencen er steget til det niveau, vi ser i dag, er der dog nogle ting, man skal være opmærksom på og have in mente, hvis man ønsker at opleve succes i forsikringsbranchen. Sagen er nemlig den, at konkurrencen i dag er så høj, at man ikke blot kan komme ind fra højre og overtage de sjove placeringer. Det kræver en taktisk tilgang til tingene og en arbejdsmoral i den høje ende.

– Skab dig et overblik over de forskellige forsikringsbrancher

Mange tænker desværre kun, at der findes indboforsikring, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.