Guldkorn fra vovseforsikring.dk – affiliate site inden for forsikringsbranchen. De seneste tre år er der gået inflation i antallet af affiliate sites, der beskæftiger sig med forsikringsbranchen på den ene eller anden måde. Grunden til dette er naturligvis god; der er rigtig gode penge at hente her, hvis først man placerer sig i toppen af de meget konkurrenceprægede søgeord. I takt med at konkurrencen er steget til det niveau, vi ser i dag, er der dog nogle ting, man skal være opmærksom på og have in mente, hvis man ønsker at opleve succes i forsikringsbranchen. Sagen er nemlig den, at konkurrencen i dag er så høj, at man ikke blot kan komme ind fra højre og overtage de sjove placeringer. Det kræver en taktisk tilgang til tingene og en arbejdsmoral i den høje ende. – Skab dig et overblik over de forskellige forsikringsbrancher Mange tænker desværre kun, at der findes indboforsikring, ansvarsforsikring og bilforsikring. Sagen er dog en helt anden; der findes et hav af forskellige former for forsikringer. Ønsker du som iværksætter at få succes i denne branche, så kan det være en idé at starte ud med en af de forsikringsbrancher, hvor konkurrencen er lidt mere overkommelig i stedet for at kaste sig ud i de tungeste søgetermer. Et godt tip herfra er at gå ind på de forskellige selskabers hjemmesider og finde en liste over alle de forskellige grene af forsikringer, som de tilbyder. Dernæst anbefaler jeg, at du sætter disse søgetermer ind i Google Keyword Planner, hvorefter du kan skabe dig en god idé om, hvilke nicher du bør bevæge dig ind på. Se blot et eksempel her på en hjemmeside, der forsøger at fremme viden om lovpligtig hundeforsikring – vovseforsikring.dk er domænenavnet. Denne niche med hundeforsikringer er ikke en, man som udgangspunkt tænker over, men som kan findes, hvis man dykker ned i ydelserne, som de forskellige forsikringsselskaber tilbyder.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind