Baby&I er en online webshop, hvor du kan finde alt, hvad du med baby har brug for på ét og samme sted. Bag Baby&I finder du Betina og Michael Duve, der sammen har tre børn og dermed kender til livet med små børn i hjemmet og de særlige behov en baby i hjemmet giver. I webshoppen har de derfor skabt et stort univers, der byder på alt, hvad du kunne ønske dig som nybagte forældre – og alt hvad du som forælder har brug for, for at give dit barn en god start på livet. I det store sortiment kan du finde sødt tøj til den lille, alt til pusleriet og en masse legetøj der indbyder til hyggelige aktiviteter. De sørger løbende for at udvide deres sortiment for at imødekomme de ønsker, I som forældre har – hver gang du går på opdagelse på webshoppen vil du derfor kunne finde endnu flere produkter fra anerkendte producenter. De udvælger sortimentet med stor omhu. Alle produkter er derfor i god kvalitet og lækre materialer og derudover til en konkurrencedygtig pris. Desuden udvælger de deres produkter ud fra deres opfattelse af, at selvom livet med en baby er praktisk, må tøj, legetøj og pusleting gerne være lækkert – og det er synligt i deres udvalg. Gå på opdagelse på Baby&I allerede nu, og find alt til dig og din lille. Vil du gerne i kontakt med baby&I kan det gøres på telefon 71 70 07 76 eller på mail til info@babyandi.dk. Baby&I Møllehaven 12A 4040 Jyllinge 71 70 07 76


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind