Baby&I er en online webshop, hvor du kan finde alt, hvad du med baby har brug for på ét og samme sted. Bag Baby&I finder du Betina og Michael Duve, der sammen har tre børn og dermed kender til livet med små børn i hjemmet og de særlige behov en baby i hjemmet giver. I webshoppen har de derfor skabt et stort univers, der byder på alt, hvad du kunne ønske dig som nybagte forældre – og alt hvad du som forælder har brug for, for at give dit barn en god start på livet.

I det store sortiment kan du finde sødt tøj til den lille, alt til pusleriet og en masse legetøj der indbyder til hyggelige aktiviteter. De sørger løbende for at udvide deres sortiment for at imødekomme de ønsker, I som forældre har – hver gang du går på opdagelse på webshoppen vil du derfor kunne finde endnu flere produkter fra anerkendte producenter.

De udvælger sortimentet med stor omhu. Alle produkter er derfor i god kvalitet og lækre materialer og derudover til en …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.