Jeg har fået den ære af at arbejde som praktikant i virksomheden Manillo.dk – og hold da op, hvor er det fedt. Jeg sidder til dagligt hos dem som skribent, da der netop er blevet lanceret en blog/artikel-sektion, der bliver satset kraftigt på. Her vil der blive skrevet om mange af vores bedst solgte varer, som forhåbentlig kan danne grundlag for endnu mere inspiration hos vores kunder. Alt fra lyskæder til elpejse – forbrugerne bestemmer udvalget! Mantraet er enkelt; er der efterspørgsel efter et produkt, så har vi det. Et godt eksempel er vores store udvalg af lyskæder – der er en stor efterspørgsel på markedet af disse, hvorfor vi nøje har udvalgt et sortiment, som stemmer overens med kundernes ønsker. Vi ønsker endvidere at udvide sortimentet, og holder derfor nøje øje med, hvad der sker rundt omkring i verden. Hop gerne ind på Manillo og se udvalget – vi håber at kunne inspirere andre iværksættere til at komme igang med at udleve deres drømme!


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind