Der er skrevet side op og side ned om hvilken lånefinansiering, man bør vælge. Har du en god ide, er det ikke svært at finde en investor, hvis altså du er villig til at afgive procenter. Alternativt kan du låne penge i banken, hvor du modsat investoren skal betale renter og afdrag, hvilket heller ikke er billigt (se her). Det, du skal have in mente, er, at modsat en bank, kan en investor i mange tilfælde komme med “kloge penge”. “Kloge penge” betyder rådgivning af den ene eller den anden art, hvilket bestemt også kan have en vis værdi. En investor kan i mange tilfælde hjælpe dig hurtigere afsted mod en bid af kagen. Skal du så låne penge i banken eller af en investor? Ja, det er en smagssag, og det er faktisk kun dig selv, der kan svare på det, om du skal vælge det ene eller det andet.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind