Der er skrevet side op og side ned om hvilken lånefinansiering, man bør vælge. Har du en god ide, er det ikke svært at finde en investor, hvis altså du er villig til at afgive procenter. Alternativt kan du låne penge i banken, hvor du modsat investoren skal betale renter og afdrag, hvilket heller ikke er billigt (se her).

Det, du skal have in mente, er, at modsat en bank, kan en investor i mange tilfælde komme med “kloge penge”. “Kloge penge” betyder rådgivning af den ene eller den anden art, hvilket bestemt også kan have en vis værdi. En investor kan i mange tilfælde hjælpe dig hurtigere afsted mod en bid af kagen.

Skal du så låne penge i banken eller af en investor? Ja, det er en smagssag, og det er faktisk kun dig selv, der kan svare på det, om du skal vælge det ene eller det andet. …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.