For lige præcis 10 år siden grundlage vi (4 trænings interesserede venner) træningssiden Trainsmarter.dk – og lige fra starten havde vi et mål, om at blive en af Danmarks førende hjemmesider om kosttilskud , konditionstræning og http://trainsmarter.dk/styrketraening/”>styrketræning

Her 10 år senere er det sket meget – både i forhold til selve hjemmesiden, det redaktionelle og ikke mindst besøgsantallet.

Det første år lå det daglige besøgstal på 10-100 personer, hvilket ikke var ret meget. Besøgstallet udviklede sig dog heldigvis de kommende år, og i dag er vi oppe på 1000-2000 daglige unikke besøgende, hvilket vi er yderst tilfredse med.

Vi ser frem til 10 år mere med en masse spændende og informative artikler om at alt indenfor træning, sport, sundhed, vægttab og …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.