For lige præcis 10 år siden grundlage vi (4 trænings interesserede venner) træningssiden Trainsmarter.dk – og lige fra starten havde vi et mål, om at blive en af Danmarks førende hjemmesider om kosttilskud , konditionstræning og http://trainsmarter.dk/styrketraening/”>styrketræning Her 10 år senere er det sket meget – både i forhold til selve hjemmesiden, det redaktionelle og ikke mindst besøgsantallet. Det første år lå det daglige besøgstal på 10-100 personer, hvilket ikke var ret meget. Besøgstallet udviklede sig dog heldigvis de kommende år, og i dag er vi oppe på 1000-2000 daglige unikke besøgende, hvilket vi er yderst tilfredse med. Vi ser frem til 10 år mere med en masse spændende og informative artikler om at alt indenfor træning, sport, sundhed, vægttab og kosttilskud.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind