Paul Mitchell Vil du gerne tage dig kærligt af hår og hovedbund, er det vigtigt, at du vælger en god shampoo og gode produkter, der matcher din hårtype. Med produkter fra Paul Mitchell får du hårpleje i særklasse baseret på nærende ingredienser, der er ren forkælelse for krop og sjæl. Snup en shampoo, eller gå på opdagelse blandt vores mange populære pleje- og styling-produkter fra Paul Mitchell – dit hår og din hovedbund vil takke dig. Et brand med store ambitioner Paul Mitchell er et brand med holdning. Hos Paul Mitchell tages der udgangspunkt i naturens rige skatkammer af ingredienser, og hver en handling sker med respekt for miljøet og for din sundhed. Her er kun det allerbedste godt nok, og ambitionerne hos Paul Mitchell er tårnhøje. Brandet, der har eksisteret siden 1979, er blandt andet kendt og elsket for dets dybdeplejende shampooer samt produkter som Smoothing Super Skinny Serum, Sculpting Foam, Spray Wax og Volumizing Spray – alle produkter, der er favoritter blandt både kvinder og mænd over hele verden. Alene i USA forhandles Paul Mitchell i mere end 90.000 frisørsaloner, og Paul Mitchell-brandet er således svært at komme udenom – men hvorfor skulle du også det? Hårpleje og styling til alle hårtyper Udvalget fra Paul Mitchell rummer de perfekte produkter til dig, uanset om du har glat, bølget, krøllet, mørkt, lyst, farvet, tyndt eller tykt hår, og Paul Mitchell shampoo og produkter fungerer ligeledes godt til problemområder som eksempelvis tør eller fedtet hovedbund. Alt fra shampoo til styling-produkter bidrager til at genoprette den naturlige balance for hår og hovedbund og får dit hår til at fremstå sundt og glansfuldt. Du vil hurtigt kunne både se og mærke forskellen, når du skifter over til produkter fra Paul Mitchell. Find produkter til din hårtype her, og bestil i dag, så du snart kan opleve effekten på dit eget hår.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind