Paul Mitchell

Vil du gerne tage dig kærligt af hår og hovedbund, er det vigtigt, at du vælger en god shampoo og gode produkter, der matcher din hårtype. Med produkter fra Paul Mitchell får du hårpleje i særklasse baseret på nærende ingredienser, der er ren forkælelse for krop og sjæl. Snup en shampoo, eller gå på opdagelse blandt vores mange populære pleje- og styling-produkter fra Paul Mitchell – dit hår og din hovedbund vil takke dig.

Et brand med store ambitioner

Paul Mitchell er et brand med holdning. Hos Paul Mitchell tages der udgangspunkt i naturens rige skatkammer af ingredienser, og hver en handling sker med respekt for miljøet og for din sundhed. Her er kun det allerbedste godt nok, og ambitionerne hos Paul Mitchell er tårnhøje. Brandet, der har eksisteret siden 1979, er blandt andet kendt og elsket for dets dybdeplejende shampooer samt produkter som Smoothing Super Skinny Serum, Sculpting Foam, Spray Wax og Volumizing Spray – …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.